VOOR WIE WERKT CONTENTSTRATEGIE?

En DusDialogisch?

Voorwaarde voor mijn werkgeluk en professionele ontwikkeling is afwisseling. 

Ik beperk me niet tot een branche of de omvang van een bedrijf of organisatie. 

Wel heb ik veel affiniteit met bedrijven die werk willen maken van duurzaamheid, een sterkere maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid en een waardevolle bedrijfsvoering. 

 

Bedrijven en organisaties

Content is de verbinding tussen doelgroep en organisatie. 

Ik help met het ontwikkelen en finetunen van een contentmarketingstrategie. Overtuigen binnen de organisatie of juist een strategie heel concreet maken, zodat er duidelijke doelen gesteld kunnen worden en dat duidelijk wordt wie, wat, wanneer oppakt.

 

De strategie kan al duidelijk uitgewerkt zijn, maar misschien mist er specifieke kennis. Ik train jullie mensen of neem werk uit handen, zo zorgen we dat de doelstellingen sneller gerealiseerd worden.

Mediabureaus

Op zoek naar iemand die jullie kan trainen in contentstrategie of SEO-content? Of hebben jullie iemand nodig die kan ondersteunen op één of meerdere projecten? Met 19 jaar ervaring (waaronder 11 jaar op een mediabureau) in dit vakgebied ken ik het klappen van de zweep. Ik train en ondersteun graag, daar waar nodig is.

 

Wil je je eigen contentmarketeers meer laten groeien om zo content stevig op de kaart te zetten? Kijk dan bij de Senior Training.