WIJ ZIJN VAN KLEI

DusDialogisch is aangesloten bij Wij zijn van KLEI.

 

Wij zijn van KLEI is een collectief, opgericht in 2016, vanuit de behoefte om een rol te spelen binnen de nieuwe economie en betrokken te zijn bij maatschappelijke kanteling. 

 

 Binnen Wij zijn van KLEI zijn grofweg 5 disciplines te vinden:

  • Marketing
  • Communicatie
  • Sales
  • Leiderschap
  • Organisatie

De ongeveer 20 leden van het kernteam werken binnen deze diciplines. We zijn allen zelfstandig, danwel als zp'er, danwel met een of meerdere partners in een eigen bedrijf. We hebben ruime ervaring in ons vakgebied en een eigen netwerk. In verschillende teams, iedere keer weer anders van formaat en samenstelling, werken we aan projecten voor onze klanten: MKB, GZ, (semi-)overheid en non-profit. Samen willen we iets bijdragen. Ten eerste een concreet resultaat, maar altijd door het beste uit een bedrijf of organisatie te halen, voor lange termijn.

 

Naast ons kernteam werken we samen met andere professionals in dezelfde of aanvullende disciplines. We geloven niet in concurrentie binnen het kernteam of met andere mensen met wie we samenwerken. We geloven in elkaar versterken en zo een hogere mate van kwaliteit leveren voor de opdrachtgevers. We bestaan niet wettelijk als organisatie, maar organiseren ons op een manier die past bij de nieuwe economie. Niemand is de baas, maar we hebben wel een organisatiestructuur, waarin ook zaken als leren en kwaliteit gewaarborgd zijn.

 

Een project met KLEI?

Dat is dus helemaal niet moeilijk. Erg makkelijk zelfs. 

Iedere samenstelling werkt met een projectleider, dat is jouw belangrijkste contactpersoon. Hij of zijn is degene die factureert en die voortgang monitort. Alle teamleden werken in hun eigen professie, met grote kwaliteit en verantwoordelijkheid. Je hebt met hen contact wanneer dat simpelweg sneller is dan met de projectleider. We houden de lijntjes graag kort en effectief.

 

Samenwerken met KLEI?

Ben je zp'er of heb je een bedrijf en ben je geïnteresseerd in het concept KLEI? Wij staan open voor nieuwe kennismakingen en samenwerkingen. Het begint bij een mail of een belletje.